Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Orakel/änglakort

Cherub Angel, ny orakellek.

2014-11-06 19:40 #0 av: Tarotstollan

Även en liten söt orakellek för barnen har hon nu fixat.
http://www.adlibris.com/se/bok/cherub-angel-cards-for-children-9781401943837

Hoppas att den översätts till svenska snabbt, det tror jag nog de yngre svenska barnen skulle uppskatta.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-11-06 22:12 #1 av: Challa86

Minn första tanke var typ: "ÅÅh, vad häftigt! Den kanske jag ska köpa hem till min son." Men sen youtubade jag reviews och gillade inte alls hur små korten är och deras budskap.

Någon hade gjort en video med sin 4-åring som hade varit ledsen och dragit två kort varpå det ena sa att hon skulle berätta sina problem för Gud och hans änglar. Barn ska kunna prata med sina föräldrar om det är någonting som är fel. Det är därför föräldrar finns. 

Däremot tyckte jag det var fint att andra kort säger du är inte ensam, tro på dig själv, du är vacker, du är värdefull, men nää, den är inget för mig. Glad

challameow.wordpress.com 

Anmäl
2014-11-06 23:04 #2 av: Tarotstollan

Jag har inte läst något om leken och heller inte tittat på några mera bilder än detta i inlägget, hon brukar ju ha fina bilder i alla fall! Det kanske vore bättre att hon tog bort texten helt på bilderna eller att de gjorde det om de "översätter"dem till svenska. Fast då blir det ju ingen översättning!Skämtar Bilderna borde ju tala för sig själva även för barn, tycker jag.

Jag kommer heller inte att köpa den dels för att den är gjord för barn och dessutom finns det andra orakelkort som jag gillar bättre av dem hon har gjort.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.