Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Gott & Blandat

Visconti-Sforza Tarot reproduktion.

2014-10-16 01:04 #0 av: Tarotstollan

För er som är intresserade av en gammal reproduktion av vad som "gissas" vara den äldsta tarotleken Visconti-Sforza.
Inget dåligt erbjudande tycker jag, till det priset!
Denna leken och erbjudandet finns på flera köpställen, inte bara detta nedanför. Priset kan variera lite!
http://www.vattumannen.se/Product.aspx?ProdNo=85732

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-10-17 19:00 #1 av: H-lena

Häftigt att den härstammar från den gamla leken! Jag gillar bilden som visas, tror det är lite min typ av lek faktiskt. Är inte så mycket för cosmic och dom här, vill ha lite mer "historisk" känsla! Så ska se om det finns några fler bilder på den leken!

Anmäl
2014-10-17 20:14 #2 av: fridelfina

Fin färgskala, skulle också vilja se fler kort!

   
Anmäl
2014-10-17 20:33 #3 av: Amandla

Här är en google-bildsökning: https://www.google.se/search?q=visconti+sforza+tarot&rlz=1C1CHFX_svSE471SE471&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=2mBBVPD0AqOkygOG_YCwBg&ved=0CCEQsAQ&biw=1536&bih=764

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2014-10-17 23:00 #4 av: Tarotstollan

Jag har beställt den! Någon som är förvånad?Skämtar 
Leken i sig själv är jag inte särskilt förtjust i, då lilla arkanan inte är illustrerad men naturligtvis finns det kort i stora arkanan som är vackra och fina.
Däremot vill jag hemskt gärna läsa boken för att den verkar så intressant historiskt sett, både om personerna på korten och berättelsen om leken.
Jag hoppas i alla fall att boken är bra!Nörd

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-10-18 09:07 #5 av: fridelfina

Tack Amanda!
Ser intressant ut vad gäller stora arkanan och hovrätten, men inte lilla arkanan. Mest intressant, som Tarotstollan skriver, är ju boken och historien bakom korten. Så berätta om det när du får hem paketet är du snäll!

   
Anmäl
2014-10-18 21:23 #6 av: Tarotstollan

Jag har redan börjat leta fakta om dessa familjer och det verkar som om det finns "hur mycket som helst" att läsa om dem. Jag skall se när leken kommer om det står något speciellt om just uppkomsten av leken annars lär det nog bli en hel del att läsa och skriva om.

Eftersom det stod när jag beställde att den släpptes i går så kan jag ju undra om det är i USA eller här i Sverige och är det det förstnämnda kan det ta flera veckor innan den kommer!Ledsen
Väntar ju redan på en annan lek som dröjt i månader!Ledsen

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.