Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning

IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Existensiellt och livsåskådning

Livsstilsmässan 2014.

2014-09-09 21:18 #0 av: Tarotstollan

Är det någon av er som skall hit i år?
http://www.livsstilsmassan.info/livsstil.php?page=lsborsept
Den kommer ju till andra städer senare under hösten i Sverige.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-09-10 10:51 #1 av: Evelina!

Arrangeras i helt fel landsände för min del. Tråkigt, eftersom jag tycker sådant är roligt och givande.

/Evelina, sajtvärd på löpning, medarbetare på inredning och kaninhoppning

Anmäl
2014-09-10 21:00 #2 av: Tarotstollan

Ja, det är tråkigt när man vill gå och det inte finns något ställe nära där man bor. Här kan man se vilka städer som är kvar i höst:
http://www.livsstilsmassan.info/

Nästa år antar jag att det är samma städer eller så kan det ju komma till nya. Det beror nog på om det finns tillräckligt med utställare som är intresserade att vara med och starta upp ett nytt ställe.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.