Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tolkningar

Yrken/Jobb

2014-09-08 16:11 #0 av: Angel3

Hej!
Jag undrar vilka tarotkort som visar vilka yrken personen ska jobba med vid en tarotavläsning?
Kan korten visa yrken?

Anmäl
2014-09-08 17:52 #1 av: Evelina!

Inte yrken direkt, men väl egenskaper som behövs i olika typer av yrken. Frågar jag om mitt jobb får jag ofta upp Bägardrottningen som står för omtanke och omsorg och det passar in rätt bra på mig som arbetar som sjuksköterska.

/Evelina, sajtvärd på löpning, medarbetare på inredning och kaninhoppning

Anmäl
2014-09-08 18:16 #2 av: Challa86

Jag skulle nog hellre använda "life purpose oracle deck" om jag var tvungen att ha något -kan man säga konkret? att gå efter. Däremot vet jag inte hur bra den stämmer. Annars håller jag med Garderob angående egenskaperna. 

challameow.wordpress.com 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.