Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Orakel/änglakort

Angel Answers, kommande orakellek.

2014-09-01 02:28 #0 av: Tarotstollan

Här är en kommande orakellek från Doreen Virtue.
http://www.fishpond.co.nz/Books/Angel-Answers-Oracle-Cards-Doreen-Virtue-Radleigh-Valentine/9781401945909

De är snabba på att lägga upp bilder på asken långt innan korten ens är tryckta om jag förstått rätt. Undrar om det bara är för att de skall se hur många som förhandsbeställer leken 6 månader innan den skall släppas och att de trycker efter beställningar?!
Som vanligt är det en vacker bild på asken och hur resten ser ut av korten får vi väl vänta och se.
Den kommer att släppas i Februari 2015, enligt vad de skriver just nu.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-09-01 16:04 #1 av: Vander-sten

Att släppet kan komma i Februari är nog en ganska säker gissning när leken har Valentine i namnet.  Lagom till alla hjärtan...Glad

Tycker man börjat se sånt där lite överallt bland försäljare och skulle tro att de delvis hänger samman med varuregister och annat som återförsäljare använder.

Dels så hinner handlarna förbereda sig på varan, samtidigt så vinner man på marknadsföringen ut till kunderna.  Ett sätt att trigga igång efterfrågan och jobba bort förseningar som annars kanske hade kommit senare om man inte hade gått ut med förhandsinformation i ett tidigt skede.

Sen kan man ju alltid diskutera vitsen i sammanhanget med gå ut med en vara ett halvår före släppet, än vad som kanske annars är vanligt, två månader - ett kvartal.

Det finns dom som ställer sig kritiska också till hur Doreen Virtue marknadsför sig själv. Såg bl.a ett kort uttalande på google+ ifrån Giordano Berti.

"Hon pratar om änglar men hon vet inte mycket om tarot"

Så vitt jag lyckades tolka saken handlade det om "tarot historia", genom han själv är historiker och undervisar som lärare inom ämnet.

Anmäl
2014-09-01 22:21 #2 av: Tarotstollan

Ja, man skulle kunna tro att namnet Valentine har med Februari att göra men inte så i detta fallet. Han är redan inblandad i hennes tarotlekar sen innan,  de har redan släppt två lekar innan tillsammans. Just hur det ser ut med orakellekarna har jag inte kollat upp närmre.
Dessutom var det någon på Aeclectic som sa att de är gifta med varandra, fast det vet jag inte säkert om det är så.
Jodå, jag har läst mycket och många komentarer om den damen där inne på Aeclectic, vet inte om jag skall skratta eller gråta åt dem. Mest har jag skrattat!Skrattar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-09-02 02:12 #3 av: Vander-sten

Själv inte speciellt inläst på deras historia sådär direkt.

Men dom verkar ha en hel del på gång, både böcker som lekar av olika slag på sidan.

http://radleighvalentine.com/

Trevligt att det finns några kvar som är intresserade av göra sånt här. Birkan Tore ytterligare en skapare. Säkerligen inget fel som komplement till allt möjligt annat som vi matas med jämt & ständigt. Motsvarigheten har nog många gånger lättare för hitta sin plats i trendskapandet mer naturligt.

En sak är iaf säker, det kommer bli jäktigt i Februari Skämtar

Anmäl
2014-09-02 12:20 #4 av: Evelina!

Spännande! Gillar Doreen Virtue/Radleigh Valentine-alster, men är kass på engelska, så jag får vänta tills om/när den översätts och ges ut på svenska.

/Evelina, sajtvärd på löpning, medarbetare på inredning och kaninhoppning

Anmäl
2014-09-03 02:28 #5 av: Tarotstollan

#3. Ja, Birkans orakellek står på min önskelista.  Till det har han släppt en DVD film och något mer men det är så dyrt så det är inget jag har råd att köpa. Det får räcka med leken när jag någon gång beställer den.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.