Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Snackistrådar - vi snackar om allt!

Tack!

2014-07-29 20:43 #0 av: Evelina!

Måste bara säga tack för ett fantastiskt trevligt forum, är så glad att jag hittat hit och funnit de vänliga själar som huserar här. Att lägga tarot får mig att må så himla bra och att få dela läggningar och annat med er här är verkligen både en kunskapsbank och inspirationskälla. Att jag dessutom via Tarotkedjan och övningsläggningar fått adekvata och givande svar på mer personliga frågor är också något som jag är mycket glad över, liksom den möjlighet detta forum gett mig att pröva mina kunskaper på andra. Så stort tack för ett toppenforum!

/Evelina, sajtvärd på löpning, medarbetare på inredning och kaninhoppning

Anmäl
2014-07-29 20:47 #1 av: Amandla

Härligt Garderob att du känner så, tack för de fina orden! Hjärta 

Aktiviteten är inte alltid så hög härinne, men jag hoppas och tror att man får svar inom ett dygn när man undrar över något då vi inom admin ofta tittar till sajten.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2014-07-29 21:06 #2 av: H-lena

#0 Jag håller med dig helt! Är också superglad att jag hittat hit, har fått massor med hjälp och mycket goda råd på väldigt kort tid. Så tack allihopa här inne för att ni är så trevliga och hjälpsamma! Ler

Anmäl
2014-07-29 21:17 #3 av: Tarotstollan

Tack själva! Utan er medlemmar hade det varit ganska så tomt här.Blomma

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.