Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Drömmar och drömtydning

Drömt samma dröm i många år

2014-07-20 18:46 #0 av: Anngerd

Hej!
Jag har drömt under många år om min första lägenhet som jag trivdes väldigt bra i. Jag drömmer att jag ska flytta tillbaka dit och jag börjar flytta saker. Men flytten blir aldrig färdig eftersom jag ångrar mig och vill både flytta till första lägenheten och bo kvar där jag bor nu. Där någonstans brukar jag vakna. Drömmer denna dröm några gånger om året och som sagt jag har drömt den drömmen under massor av år. Någon som kan förklara för mig varför?

Anmäl
2014-07-20 19:17 #1 av: Tarotstollan

Din dröm påminner om nästan likadan dröm jag också har emellanåt men hos mig är det inte bara två olika lägenheter utan flera och dessutom i olika länder,  både lägenheter och länder där jag aldrig varit!

Jag tror att det kan vara att man söker sig tillbaka till ett ställe där man kände sig trygg och visste vad som fanns runt omkring en och vad som förväntades av en.
Kanske att man innerst inne inte känner sig redo för några förändringar, att man flyr från de problem som uppstått i den nya bostaden.
Sen tänker man att jag kan nog  fixa det problemet men å andra sidan kan det ju vara bra att ha den där tillflyktsplatsen ändå, i fall att jag vill gömma mig igen!

Hemmet symboliserar ju oss själva, så olika lägenheter speglar ju olika sidor hos oss själva. Det kan ju också vara något i det förflutna som vi båda två behöver bearbeta.

Hoppas att du kan få flera förslag på vad din dröm symboliserar,  för som sagt jag kan bara gissa.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-07-28 17:28 #2 av: Anngerd

Jag tackar för ditt svar det är alltid intressant att få andras infallsvinklar.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.