Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tolkningar

lite tips sökes

2014-06-13 13:08 #0 av: killen87

Hej alla fina:)
Är en kille här som med jämna mellanrum söker medial vägledning, har kontakt med en sedan några år som hjälpt mig och allt har stämt och allt hon siat har inträffat. Jag vill inte här lägga ut om varför jag vill ha en second opinion av någon annan men jag är i stort behov av att få prata men någon. Någon som kan tipsa mig om någon? Träffsäker och pålitlig?

Anmäl
2014-06-13 13:10 #1 av: [Juel70]

Fråga Jesus vettja Glad Han vet allt.

Anmäl
2014-06-13 15:00 #2 av: Challa86

Jag har aldrig träffat något medium eller spåtant så jag kan tyvärr inte tipsa dig om någon. Däremot är många här på TiF väldigt duktiga och i "Svenska Tarot o Mediumgruppen" på facebook annonserar folk ut sina tjänster hela tiden, så det kanske vore värt att kolla in? 
Lycka till ^^

challameow.wordpress.com 

Anmäl
2014-06-13 17:10 #3 av: Skogshumblan

Juel70, med tanke på denna sidas intresseområde så ber jag dig avhålla dig från fler kommentarer om Jesus eller liknande.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.