Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tolkningar

Ett kort för sommaren :)

2014-06-07 22:13 #0 av: Nicollan

Godkväll :)

Jag tänkte att vi alla var och en, kunde dra ett varsitt kort för oss själva - hur sommaren kommer bli!

Jag fick "Döden".
Jag väljer att tolka det som att denna sommar kommer innebära förändring. Ett avslut på ett kapitel i livet och början på ett nytt.
Kan förstås innebära att någon i min närhet kommer gå bort, men det hoppas jag verkligen inte! Tror och känns mer som att det är en personlig förändring på gång.

Anmäl
2014-06-08 17:01 #1 av: Tarotstollan

Jag drog 2 Översteprästinnan.
Nattens Drottning och mörka hemligheter, jag kanske skall jobba vidare på att lära mig mera om .....?
Inga kurser inplanerade i sommar, utan jag får söka kunskap någon annan stans, inom mig själv t.ex.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.