Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tarotstjärnor

stjärna dåtid

2014-06-01 18:51 #0 av: kullagulla

Vilken stjärna lämpar sig bäst tycker ni om man ska lägga för ett år bakåt i tiden?

Anmäl
2014-06-02 00:01 #1 av: Tarotstollan

Tyvärr känner jag inte till någon sådan stjärna, så jag har varit inne på Aeclectic och letat men det är svårt att se om det är någon stjärna där som kanske skulle passa dig och din fråga.
Här är en länk så kan du själv leta och se om det finns någon som du tror skulle passa:
http://www.tarotforum.net/showthread.php?t=203788

Kanske att någon av de andra vet om någon bra stjärna, så du får vänta och se om de har något bra förslag.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-06-02 09:53 #2 av: Challa86

Jag letade efter en stjärna igårkväll men kunde inte heller hitta något som passade. Däremot undrar jag var syftet är -eller om det är något speciellt du ska kolla på? Är det bara generellt så antar jag att man kan lägga en årsstjärna för förra året och dra ett eller två kort /månad för att få fram 'viktiga punkter' för året som var. 

challameow.wordpress.com 

Anmäl
2014-06-02 12:08 #3 av: Amandla

Jag skulle vilja säga att många stjärnor fungerar, det är bara att byta ut betydelsen för vissa positioner. Ex "kortet visar vad som påverkar dig mest framåt" blir istället "kortet visar vad som påverkat dig bakåt i *tidsperioden*". Så länge du bestämmer dig innan du börjar lägga ut korten och är tydlig för dig själv med vad varje position ska stå för så kommer det att gå bra. Eller konstruera en egen stjärna, tänk ut vad du vill veta mer om och skriv ner vad de olika positionerna ska stå för så du minns och kan fokusera på det.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2014-06-02 19:45 #4 av: Tarotstollan

#3. Bra Amandla, jag var också inne på det att man först funderar ut vilka frågor man vill ha svar på och sen drar kort just för de frågorna.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-06-16 00:47 #5 av: kullagulla

HjärtaGlad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.