Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Snackistrådar - vi snackar om allt!

Påsken på väg.

2014-04-14 00:47 #0 av: Tarotstollan

Ja, det är väl ingen som missat att Påsken är på gång. För många är det en extra lång ledighet och det kan väl behövas att få vara lite ledig och koppla av med det som man själv vill!
Så vad har ni för planer under ledigheten? Firar ni eller tar ni det allmänt lugnt?


Själv blir det i det stora som vanligt. Jag firar inte påsken och eftersom jag nyss äntligen fått in alla julsakerna så har jag ingen lust att dra fram påskpyntet nu. Har nog inte pyntat till påsk på över 15 år om inte mer.
Det var ingen höjdare med påskris och katter, alla vaserna var välta och hade vatten och pynt över bord, golv och i möbler!Skrattar Det blev bättre när de blev vuxna men som sagt orkar inte dra fram pyntet nu.


Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-04-14 12:54 #1 av: Amandla

Har inga större planer, vi ska väl äta mat hos mina föräldrar på påskafton, det är allt. På påskdagen ska jag träffa pudelägande vänner, vi ska lägga spår åt hundarna och jag ser fram emot det. Vädret ska bli riktigt bra och då är det härligt att vara i skogen! Jag ska göra matsäck och se till att mysa ordentligt.

Påskpynt, nja litegrann... Ids inte ta in något björkris utan har satt fjädrar i buketter i små söta vaser istället, och så har jag en liten samling med fina ägg i olika storlekar och utseenden. Plåt med tryck, marmor, metall, porslin osv. En stor vacker vit keramiktupp och en vit ägghöna i glas har jag också. 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2014-04-15 19:09 #2 av: Skogshumblan

Blir en lov vecka med barnen. Ska pynta lite men vi är inte familjen pynttokig direkt....

Anmäl
2014-04-16 15:31 #3 av: Challa86

Bah, påsk. 
Jag förstår mig inte på högtider. Jag träffar den superkristna släkten och hör om alla vänners stupfulla bravader via facebook. Totalt meningslöst imo. 
Ge mig halloween istället. Godis i massor, tända ljus och ett varmt bubbelbad varje dag för att hålla kylan borta. Spöken, gastar, häxor och demoner i alla möjliga färger och former. Det är mys i min värld. Nu vet jag ju självklart att det inte är det Halloween handlar om, men ändå. Glad

challameow.wordpress.com 

Anmäl
2014-04-16 16:29 #4 av: Vander-sten

Vet inte om det blir nått särskilt Påskfirande i år.

Påskhelgen kan ju va rolig & fira om det är lite ruggit men det är ju så skönt väder i år Skrattar 

Tror krisen i Ukraina och Ryssland stjäl mycket uppmärksamhet, blir lustigt bara man tänker på detta med skärtorsdag egentligen Spelar pajas

Verkar bli härligt vårväder istället, solen värmer gott Sol

Trädgårdslandet lockar, så blir glädja sig med de lilla som går.

Sett små citronfjärilar som flugit omkring idag, härlig känsla & se.

Fortsätter det såhär så är det snart försommarGlad

Man får satsa på solbränna istället Cool

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.