Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken

Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Bilderna i tarotleken

Insnöad på symboler...

2014-03-27 03:06 #0 av: Tarotstollan

Ibland när jag sitter och tittar på olika lekar så är det ofta att jag fastnar på någon symbol på något kort och sen kommer naturligtvis tankarna om just denna symbol finns på flera kort och så börjar letandet. När jag är klar med en lek så kan det ofta bli att jag letar vidare i andra lekar.
Just nu är det stjärnor på olika kort som jag funderar på, inte bara kortet 17 Stjärnan utan avbildade stjärnor både på himmelen och på andra ställen på korten.
Andra symboler jag fastnat på är grodor, stearinljus, kaniner och ögon oftast verkar symbolerna inte riktigt passa in i bilden som de är avbildade på eller också är det något annat underligt med dem men spännande!

Har detta hänt er också att ni fastnat i någon symbol och i så fall vilken/vilka?

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-03-27 16:14 #1 av: Amandla

Symboler är intressanta, absolut. Jag har ett par olika symbollexikon som jag plockar fram lite då och då, ibland för att jag hittat någon symbol i tarotleken som jag vill veta mer om, ibland för att jag drömt om någon eller kanske att jag upplever att något är ett tecken.

Det kan vara allt möjligt, som namn, djur, färger, orter/länder, yrken, händelser, växter och stenar.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2014-03-27 20:04 #2 av: Vander-sten

Instämmer, det finns mycket man kan hitta och finna svar på.

Om inte annat för utvecklas själv lite i sänder inom de här med tarot.

Tar också gärna hjälp av diverse lektyr och repeterar emellanåt när det är nått man undrar över, jätte intressant. Antecknar för de mesta och sparar om det är nått man kan ha glädje av. Sen tycker jag också det är viktigt att alltid kritiskt analysera och granska påståenden man stöter på, speciellt bland sånt som är författat och skapat i modern tid.


Jämföra är jätteviktigt Glad

Anmäl
2014-03-31 15:47 #3 av: [Svartkajan]

Jag tänker att när en symbol sticker ut i kortet så är det något som jag behöver lägga mitt fokus på. Det är även ett bra sätt att lära sig om symboler och olika symbolspråk.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.