Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Söndag 23 mars

2014-03-23 14:55 #0 av: Pagan

Japp nu är det nedräkning tull vardagen igen. helgerna brukar ju ha färre timmar på nåt underligt sätt.

Hoppas Ni njuter av sol och gott väder. Här är det just nu lite grått men det regnar inte och solen har visat sig lite smått under dagen. Håller på med lite städning och viker tvätt. Lite pyssel med ljudboken i öronen. I eftermiddag ska vi grilla. Premiär för det i år. Hoppas att solen beslutat sig för att vara uppe då.

Anmäl
2014-03-23 14:57 #1 av: Skogshumblan

God eftermiddag,

Jamen så härligt med grillpremiär!

Här är sol, regn och mulet lite hipp som happ ja.
Hann iaf gå 7,5 km med en vän och har tvättat lite.
Ska ta det lugnt i eftermiddag och leta efter en bok jag känner mig redo att ta i tu med nu. Tipstack till Pagans hut/ runornas betydelse. ;)

Anmäl
2014-03-24 04:59 #2 av: Pagan

Skämtar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.