Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

15 mars

2014-03-15 06:43 #0 av: Skogshumblan

God morgon!

Huj vad det blåste i natt. Jag var sömnlös en bit inåt det nya dygnet men lik för*annat skulle jag vakna vid 05 pigg. Jaja, vanor är bra har jag hört.

Blir lite fixande hemma idag och om vädret tillåter en härlig promenad med en vän senare.

Hoppas ni alla får en fin dag!

Anmäl
2014-03-15 20:22 #1 av: Tarotstollan

Här har det blåst också och regnet det har vräkt ner och hamrat på fönsterbläcket som puka spelare. När jag var ute på balkongen kändes det mera som storm än blåst!
Fast nu i dag har det lugnat ner sig men det har varit mest molnigt även om solen försökte kämpa en stund men förlorade stort mot den tjocka molnmassan.
Nu har jag en stor gryta med grönsakssoppa på spisen som jag strax skall börja äta av.

Ha en bra lördagkväll!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.