Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Godmorgon fredag 14 mars

2014-03-14 05:03 #0 av: Pagan

TGIF!!Skrattarhur underbart som helst.

Idag ska jag försöka flexa ut tidigare och ha mer tid över. Tycker att jag hinner mindre och mindre på något underligt sätt. Tiden tycks ha accelererat eller så är jag mer långsam nuförtiden.

Drog drottning bägare som dagens energi. Det bådar ju gott tycker jag.

Hoppas Ni får en skön dag vad Ni än fyller den med. Så håller vi tummarna för att Patrik och Glenn får dansa vidare även efter i afton.

Anmäl
2014-03-14 06:01 #1 av: Skogshumblan

Go' möra som de säger på västgötska;)

Fredag då ja, hej vad veckan gick! Hoppas det här underbara vädret håller i sig så man får njuta ostört av det innan bakslaget kommer.
Skulle det bli skitväder har jag saker att göra inne men ingen lust;) Eller jo EN sak. Har fastnat i boken "Freja" av Johanne Hildebrant och det blir att lyssna lite till senare.

Ha en fin dag alla och en fin helg på det.

Anmäl
2014-03-14 20:40 #2 av: Tarotstollan

Ja hit har ösregnet nåt, det kom någon gång på em. vaknade av att det smattrade på fönsterbläcket. Undrade först vad det var för något då solen strålade när jag var vaken tidigare.
Jaja, det är bara att gilla läget och hitta på något att göra inomhus då det inte lockar till att gå ut.
Nu skall jag fixa mig något att äta!

Hoppas på en bra fredagkväll och helg!Blomma

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.