Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Lördagshallå 8 mars

2014-03-08 19:38 #0 av: Pagan

Internationella kvinnodagen i dag och det har jag totalt glömt bort. Ska tända ett ljus för de kvinnor som stått på barrikaderna förr och kämpat för våra rättigheter genom åren och för de som fortfarande lever under svåra villkor. 

Har varit i Storstaden i dag och det blev lite fika, god middag och en sväng in på Biltema. Men nu ska här slappas och bara vara. Hm, ska bara vika tvätten först.

Anmäl
2014-03-08 20:56 #1 av: Tarotstollan

Har varit ute och tänt ett ljus på min balkong för alla kvinnor nu!Stjärnor

Tack för idén Pagan!Tummen upp

Själv har jag tagit det väldigt lugnt, har fått ischias känningar i ryggen! Ännu har det inte gått ner i benet så jag går som en sengångare för tillfället men försöker att hålla i gång så gott det går. Det är nog bäst att röra på sig så det inte blir värre!

Sitter nu och tittar på Melodifestivalen, svårt att veta vilken låt som är bäst, tycker det finns ett par som är ok men har ingen direkt favorit.

Ha en fortsatt bra lördag kväll!Blomma

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-03-08 21:02 #2 av: Pagan

Ja vassego StollanHjärta

jag har inte följt med sista åren. Lite synd att jag så totalt tappat intresset.

Här har du en bra övning för ischiasen. Gör ju livet jäkla besvärligt! 

http://www.youtube.com/watch?v=-uCGkwJb3Yc


Anmäl
2014-03-08 21:18 #3 av: Skogshumblan

Hej hopp!
Kanonfint vårväder, en lyckad shoppingdag och en eftermiddag med en go vän. Mig vara trött! Sov gott alla när ni än checkar in på ögonlocksbion!

Anmäl
2014-03-08 21:26 #4 av: Tarotstollan

#4. Tack för tipset Pagan. Bara ett problem.....jag får bruka våld för att få upp benet i den ställningen och det gör ONT!Gråter
Så jag vet inte hur jag skall göra, testa eller inte?Funderar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-03-08 21:35 #5 av: Pagan

kolla isciasnerv på youtube, de brukar ha en hel del tips Stollan på olika övninga gällande olika problem. Hoppas du hittar en övning du kan göra som hjälper dig.

Sov så gott SkogisKramas

Anmäl
2014-03-08 21:51 #6 av: Tarotstollan

Ok, skall se vad jag kan hitta!Tummen upp

Ja sov gott Humblan! Hoppas att du får bra nattbio!Somnar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl