Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Godmorgon 15 februari

2014-02-15 10:16 #0 av: Pagan

Godförmiddag får det väl bli. 

Jag har varit uppe med tuppen och gått med stavarna en bra promenix. Härligt trots regnandet. Idag är det fullt upp. Vetetusan vart jag fått den där tidsoptimismen från. Den slår liksom till utan förvarning i bland så står man där med agendan fullspäckad.

Men först ska jag slappa runt lite och göra ingenting.

Anmäl
2014-02-15 13:27 #1 av: [NeferNefer]

God middag! Här är det grått väder igen, men vi är alla snörvliga så vi stannar hemma :-)
Önskar er en fin lördag.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2014-02-15 20:14 #2 av: Tarotstollan

Uppe med tuppen här idag, i alla fall min tupp kl. 8!Skämtar Var tvungen att gå upp så tidigt för jag hade en tid på röntgen, ja ni ser rätt på en lördag! De har så mycket att göra och köerna är långa, så de avlastar med att köra extra på lördagar.
Vädret att gå upp i till lasarettet var vidrigt, ömsom regn och ömsom snöblandat och dessutom stark isande vind som var motvind hela tiden, Jag var rätt trött när jag kom upp efter ca. 1 timma.

På hemvägen var det i alla fall uppehåll. Mådde inget vidare när jag kom hem så jag fick lägga mig och sova några timmar.

Nu skall jag ägna resten av kvällen åt data och tv!
Ha en fortsatt trevlig lördagkväll!Blomma

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.