Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Godmorgon 12 februari

2014-02-12 04:59 #0 av: Pagan

Godmorgon på er

SÅ var det onsdag i gen. Här går det undan. regn och någon plusgrad här. Ingen snö så långt ögat ser. SMHI hade fel. Alla sportlovslediga är nog mindre glada.

Jobb som vanligt, en del trista möten på agendan. Sedan ska jag luncha med en kompis. Hoppas det blir av för sist fick vi ställa in.

Hoppas Ni får en skön onsdag Glad


Anmäl
2014-02-12 19:25 #1 av: [Sol69]

God kväll på er alla!

Idag är jag feberfri och tänkte att jag skulle försöka att jobba i morgon. Det känns som om det är dags att bege sig ut igen, För det blir tråkigt att vara hemma och sjuk kan jag lova.

Önskar er alla en underbar kväll Kramas

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.