Dagens hälsningstråd

God morgon 4 februari.

2014-02-04 06:18 #0 av: Skogshumblan

God morgon!

I dag och i morgon ska jag få gå bredvid hos den klass jag ska ha efter sportlovet och terminen ut. Så sjukt spännande att få lära känna dem och få komma tillbaka till skolans värld igen. Har längtat!

Hoppas ni alla får en fin dag.

Anmäl
2014-02-04 11:05 #1 av: Amandla

Spännande är ordet, sa Skogis! SkämtarJag har inga direkta planer för dagen, ganska skönt. Kanske blir det pudelbad, kanske blir det några filmer... eller något helt annat. Jag har sällan tråkigt Glad

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2014-02-04 16:45 #2 av: Skogshumblan

Hemma efter en korvstoppningsdag. Men jisses jag HAR valt rätt yrke, gudars vad jag älskar att jobba med elever i skolan...

Anmäl
2014-02-04 22:01 #3 av: Tarotstollan

Kul Humblan, att du hittat ditt kall!

Jag har varit på "mingelkväll" på ett nytt "spirituellt" ställe. Det var kul och komma dit, mindre kul att det bara var 3 st. där! Det var min promenadkompis, tjejen som äger stället och jag! Ledsen
Det är olika från kväll till kväll hur många som kommer och i kväll var det tydligen ingen mer än vi som hade lust att gå dit.
Strunt samma, vi pratade om: tarotkort, andar, guider, rädslor, andra spirituella ställen, olika intressen, olika sätt att ta till sig saker mm. mm.
Kan väl säga att vi minglade inom ämnen istället för med människor! SkämtarTyckte det var intressant så jag kommer nog att snart gå dit igen, kommer nog att beställa tid för avläsning med healing såsmåningom!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-02-04 22:11 #4 av: Amandla

Då fick ni ju verkligen chans att bekanta er! Toppen ju Skämtar

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2014-02-04 22:15 #5 av: Tarotstollan

Ja, så kan man ju också se på det!Skämtar 
Har ju träffat den tjejen förut, hon och promenadkompisen är kompisar sen tidigare.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.