Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Godmorgon 1 februari

2014-02-01 06:35 #0 av: Pagan

Här har jag fått sovmorgon minsannSkrattar

Nu strax mot Landvetter. Ska ta mig ut och skotta fram garageporten bara. Om ett par timmar befinner jag mig i Turkiet. Det är ju inte helt fel. 

Hoppas Ni får en skön dag och en bra start på den nya månaden. Vi ses om en veckaVinkar

Anmäl
2014-02-01 10:59 #1 av: [Sol69]

God förmiddag på er alla.

Nu är det februari den kortaste månaden på året och även den kallaste månaden. Men här ute är det snö i mängder och de varnar för snöras och mildväder. Men risken är ju stor att det blir en kall månad till innan våren gör sitt antågande i våra liv..

Men idag blir det att pyssla hemma och att försöka ta sig ut och handla lite..

Önskar er en underbar lördag och helg... Kramas

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2014-02-01 19:41 #2 av: Amandla

Godkväll! Jag har varit på hundutställning idag med Pixiepudeln, det gick hyfsat men vi fick ingen placering. Hon tyckte det var kul idag! Kär

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2014-02-01 20:26 #3 av: Tarotstollan

Godkväll i stugorna!  Just nu har vi snöblandat regn och + 0,6 C.
Dagen har varit lugn och jag har fortsatt att ta det lugnt.
Tittar nu på deltävlingen i Melodifestivalen, sen blir det väl fortsättning  framför tvn och datan tills det blir dags för kudden!

Ha en bra lördagkväll!Blomma

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.