Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Godmorgon tisdag 28 januari

2014-01-28 05:04 #0 av: Pagan

I natt har jag bytt min stjärt mot en fiskstjärt. SkrattarJa jösses! I drömmen var det fullständigt normalt att göra så för att bli mer smidig eller nåt. Har inte en susning om varför men kjolen satt iallafall bra.

Hoppas Ni sovit gott. Här ska jag strax ut och skotta lite för att få fram bilen och för att kunna ta mig ner för trappen. Här har snöat en hel del  i går kväll och i natt.

Fick ju så klart inte handlat igår, så det får bli dagens plan efter jobbet. 

Anmäl
2014-01-28 06:18 #1 av: Farwuq

God morgon i snöyran.


Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2014-01-28 11:23 #2 av: Amandla

Morrn! Igår var jag dyngtrött, men piggnade till litegrann framåt kvällen. Ettan fick hjälpa mig att ta ner en taklampa, byta plats på en  och sätta upp en tredje som var ny (inte ny-ny utan loppis-ny). Å så bytte jag gardiner i köket. Känns skönt med lite förändring, det satte igång flödet Glad

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2014-01-28 21:17 #3 av: Skogshumblan

God morgon!

Tisdagar är just nu en prövodag. Jobbar från 7.30-17.45 i barngrupp hela dagen. Känns som dagen aldrig tar slut trots att jag får vila med barnen och har personlig rast. Men sen jag kom in i flödet igen gick dagen som,ett huj. Iofs känns det som jag kom dit och pang så var dagen slut och jag kom hem till dukat bord. Härlig!

Hoppas ni haft en lika fin dag, med eller utan fiskstjärtar ;)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.