Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Godmorgon onsdag 22 januari

2014-01-22 05:03 #0 av: Pagan

Godmorgon Godmorgon

Lite svårt att rulla ur bingen i dag. Känns som ryggen är värre i dag än i går kväll. jag som var så duktig och gjorde en massa stretchövningar igår. Eller kanske det är det som är felet? Blir till att ta det lite lugnare i dag då.

Jobb på agendan sedan var det meningen jag skulle hjälpa dottern med flytt av en del grejer. Men den planen får ju klart justeras. Blir till att vila och stretcha istället.

Hoppas Ni får en skön dag. Här har de minsann lovat sol i dag.Glad

Anmäl
2014-01-22 05:46 #1 av: Skogshumblan

God morgon.
Det gick ju sådär att sova i natt eller?! Jag ska i alla fall reklamera den här natten... *gäsp*. Men först ska jag åka och jobba. Slutar som tur är tidigt idag.

Ha en fin dag alla!

Anmäl
2014-01-22 08:19 #2 av: [NeferNefer]

God morgon allihopa! Här snöar det för fulla muggar ... En fin och vilsam dag önskar jag er alla!

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.