Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

14 januari

2014-01-14 05:04 #0 av: Pagan

Godmorgon tisdag

Ny dag och nya möjligheter

Hoppas natten varit god och att du drömt sköna drömmar. Idag ska jag jobba som vanligt. Veckohandla måste jag få gjort för det gapar tomt i kyl och skafferi. Funderar på att laga kalops i dag. Var sugen på det redan då jag vaknade. 

Önskar dig en underbar dagGlad

Anmäl
2014-01-14 10:04 #1 av: Skogshumblan

God förmiddag.

Är hemma med skruttan. Hon är förkyld och hängig så det blir ett par dagar hemma för att kurera.

Ute singlar stora flingor ner och jag längtar efter att få springa någon mil eller så. Sedan i somras har jag längtat, lite tokig är jag allt.

Ha en skön dag alla och Pagan, hoppas kalopsen blir god.

Anmäl
2014-01-14 19:37 #2 av: Tarotstollan

Själv har jag legat i sängen nästan hela dagen, vet inte om det var kylan i går men jag fick ont i den ens senan bak i nacken så jag har haft nack- och huvudvärk i dag. Är ju mycket bättre nu men känner mig som en sengångare i huvudet, allt jag skall göra går mycket saktare! Det blir som om hjärncellerna behöver mycket längre tid på sig för att kunna koppla vad det är jag tänker och agera därefter.
Vet ju att det släpper men det är jobbigt medan det är så. Bara att skriva här tar dubbelt så lång tid då det blir mycket mera felstavningar och veta vilka knappar jag skall trycka på!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.