Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

13 januari 2014

2014-01-13 05:00 #0 av: Pagan

Godmorgon Godmorgon

Japp så var vi inne i en ny vecka igen. Måndag och massa gäspGäspar

Har drömt men som vanligt glömt så fort jag vakande. Men det var lite yrsligt då klockan ringde. Vad ska Ni hitta på i dag?

Idag är det jobb som vanligt, sedan får jag se.

Anmäl
2014-01-13 09:23 #1 av: [NeferNefer]

Morgon, morgon ... mammaledigheten börjar så smått närma sig slutet. Tänker jag på just nu. Skulle vilja ta en promenad, men det ser så kallt ut där ute. Nå, vi får se. Vi är båda två ganska trötta så vi stannar nog inne ett tag till i alla fall.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2014-01-13 20:05 #2 av: Tarotstollan

Här var det kallt, -6,3, låter inte så mycket men antagligen var det vinden som gjorde det så isande när jag var ute.  Eller också är det det att vi är så ovana vid kyla att det blev som en chock att komma ut i det "riktiga" vintervädret som gjorde att vi frös så mycket. Min promenadkompis och jag hade tänkt att gå en sväng men det blev en mycket kort sväng och dessutom hade vi två värmestopp! Nu har det gått upp till -4,8.

Just nu sitter jag och tinar upp med te och brödgåsar!
Ha en fortsatt trevlig måndag kväll och glöm inte "Det okända" i kväll!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-01-13 20:30 #3 av: Pagan

Ja det är verkligen kallt ute nu. hu!! Har blivit bortskämd med plusgrader och det kommer väl ta ett tag innan kroppen vänjer sig. Ja vi hade väl runt -7, men det kändes som -20 i förmiddags. Blir till att leta rätt på bättre kläder.

Tack för påminnelsen om det okända, har missat i flera veckor.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.