Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Godmorgon 11 januari

2014-01-11 11:25 #0 av: Pagan

Golördag på er

Så skönt med sovmorgon!!SkrattarMe like. Regnet står som spön i backen och det är gråväder, men jag njuter av ledigheten så jag bryr mig inte om vädret utanför. 

Ska tvätta och roa mig lite. Middag hos en väninna och sedan lite tjejsnack i afton. Kommer bli en trevlig dag.

Anmäl
2014-01-11 12:08 #1 av: Skogshumblan

God middag.
Grått med regn i luften här också. Har just varit ute på de gamla grusvägarna och avverkat någon mil.
Resten av dagen ska den lilla jul jag dragit fram,undan,och sen mys med mamma som är här. Ja resten av familjen med såklart.

Anmäl
2014-01-11 20:24 #2 av: Tarotstollan

Låååååååååång sovmorgon / eftermiddag! Gäspar
Tog sen ett varm bad där jag låg och läste i Jolanda Tarot boken. CoolEfter det fixade jag en smarrig Quorngryta och ris, som jag nu sitter och glufsar i mig samtidigt som jag tittar på Harry Potter filmen!GladTummen upp

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.