Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Godmorgon 7 januari

2014-01-07 05:05 #0 av: Pagan

GäsparGäsparGäspar

Ja så var det då vardag igen. Jösses! Trött är bara förnamnet. Får bälga i mig mer kaffe så jag kan köra bil.

Jobba jobba, veckohandla och slappa. Ja se där, där är dagen recept. Hoppas Ni är piggare än jag. Have a nice day.Somnar

Anmäl
2014-01-07 06:02 #1 av: Skogshumblan

God morgon!

Ja dags att återgå till vardagen igen. Känns rätt ok faktiskt :)

Hoppas ni får en fin dag och vecka!

Anmäl
2014-01-07 11:17 #2 av: Amandla

Morning! Pigg och pigg... tja, allt är ju relativt. Jag är klart piggare än igår i alla fall Lipar

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2014-01-07 22:18 #3 av: Tarotstollan

Molnigt och ösregn hela dagen. Gick ut i några ärenden och sen följde min promenadkompis med hem. Vi har suttit i några timmar och tittat på en del av mina tarotlekar, hon vill köpa sin första men är osäker på vad hon vill ha för något att börja med. Har i alla fall hittat 3 st. som hon gillar, sen är det en annan fråga om det blir någon av dem!

Följde henne en bit på vägen hem och det blåste och regnet vräkte ner så jag trodde paraplyet skulle blåsa iväg! Skönt att komma in i värmen igen!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.