Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

1/1 2014 goderafton

2014-01-01 17:34 #0 av: Pagan

Godkväll på er

Hoppas Ni fått en skön start på 2014 och att Ni fått sova gott och slappat mycket  idag.

Här är det just nu lugna gatan efter en sen och trevlig afton igår och en massa besök här under dagen idag. Nu ska jag slappa resten av dagen och hoppas de visar någon gammal skön repris på Tv som man kan slumra lite tillGlad

Anmäl
2014-01-01 18:54 #1 av: Tarotstollan

Ja då, här har det varit lugnt. Kom hem i natt strax efter 1, ätit gott och druckit gottSkämtar!
Tog mig några muggar te och en macka och sen satte jag mig att titta på tv och var inne här lite också. Gick och lade mig vid 6 och kunde inte somna, klockan var över 9 när jag äntligen domnade bort. Vaknade vid 15 och sen gick jag ut en sväng till affären.

Sitter just nu och äter hemlagad pizza!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-01-01 19:43 #2 av: Pagan

Chill Stollan, låter himla gott. Jag ser just nu på Fringe. En rätt spännande serie. Fortfarande proppmätt efter i går så jag har ätit rätt lätt mat här i dag.

Anmäl
2014-01-01 19:48 #3 av: Skogshumblan

God kväll
Jodå året fick en milt sagt spännande början. Känns spännande att ha ett helt år som ligger orört framför oss.

Önskar oss alla bästa lycka under året. Och en fortsatt fin kväll.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.