Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

God nyårsafton!

2013-12-31 11:28 #0 av: Amandla

En Tvåan i duschen här, jag vid datorn, Ettan och vovvarna ligger i en hög och sover. Lugnt och stilla, med andra ord Glad

Gott Nytt År på er! Hjärta

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-12-31 11:49 #1 av: [NeferNefer]

Gott nytt år StjärnorRegnbågeMåneSolKramas

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2013-12-31 12:30 #2 av: fridelfina

Gott slut och Gott nytt År till mig och till er alla!

Drog ett kort för det kommande året och fick Solen IXX

Ett bra år där jag kommer att stå rakryggad med min krona stadigt på hjässan och sola mig i ljuset som bryter mörkret och det känns tryggt i min kärleksrelation (!?).

På kortet är det en älg (eller hjort?) som bär Solen i sin krona och mörkret bryts av solens strålar. Fjärilar och en skalbagge flyger i luften och en pojke och flicka dansar i en yster dans hållandes varandras händer och en tupp ser på när en höna pickar i gräset...

   
Anmäl
2013-12-31 12:36 #3 av: Pagan

Gott Nytt År Drink Skrattar

Jag fick Kung i svärd som årets kort.

Ett år som har med handlingskraft, avtal och kontrakt att göra. Makt, beslutsamhet och målinriktad. Japp det låter klart bra!


Anmäl
2013-12-31 12:49 #4 av: Pysslan

Gott Nytt År Blomma

Kramas

Anmäl
2013-12-31 16:19 #5 av: Tarotstollan

Skall strax dra alla mina kort för nästa år. Skall dessutom dra kort för Januari månad och får väl då också dra ett kort för 2014!

Väldigt mycket att göra så här sista dagen på året!SkämtarSkrattar

Fast de andra korten drar jag senare i kväll / natt när jag kommer hem efter firandet. Känns kul att vara bortbjuden men samtidigt har jag dåligt samvete för att lämna djuren ensamma när det blir sådant oväsen senare!

Fast ärligt talat har det varit ovanligt tyst med smällandet innan nu i dag då jag hört en och annan knall. Undrar om folk har mindre pengar att lägga på smällare och bomber eller om de fått upp ögonen för hur farligt och giftigt det är egentligen!
Jag kan ju alltid hoppas att det är så!

GOTT NYTT ÅR!PartajarDrinkBallongKramas

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-12-31 16:34 #6 av: Amandla

Här är det märkbart mindre raketer/smällare i år. Det har minskat sakta men säkert de senaste åren men nu märker jag stor skillnad. Underbart!! Skrattar

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-12-31 17:24 #7 av: Pagan

Ja här har jag inte hört något alls. Fler som kör med lyktor kanske? 

Rislyktor

Inte många timmar kvar av 2013. Känns lite magiskt just nu. Har en skön känsla i magen.

Hoppas Ni får en skön och härlig afton och att 2014 får en bra start. Nyårsläggningen gör jag imorgon tror jag. EN riktigt stor och vid stjärna, som kan förtälja det mesta om kommande år.

Tjoo hoo Gott Nytt År!!!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.