Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tarotleken

Spå på distans eller öga mot öga?

2013-12-27 22:40 #0 av: Harrysmatte

Jag har märkt ett par ggn då jag spått vänner via mail att jag har lättare känna in kortet. 

Jag är nog, tror jag, mer avslappnad ensam med korten, tänker inte alls på då vad det ska bli, vad de ska tycka...

Det är mycket tydligare då, hur går det för er andra "hobbyspåare" ?

Anmäl
2013-12-27 23:02 #1 av: Challa86

Jag tycker också det är lättare att "spå på distans". För mig är det lättare när jag inte har någon i samma rum som ställer ytterligare 50 frågor när jag försöker lyssna in och tolka det jag ser. Jag har även svårt att formulera mig när jag talar och då känns det bättre att kunna skriva ner det jag får fram i ett mail eller meddelande. Personligen tycker jag även att det är bättre när jag får saker skriftligt, för då kan jag gå tillbaka och läsa igen och igen.  Jag tycker även att man -genom att leverera budskapet skriftligt- slipper prestationsångesten som kommer och hälsar på titt som tätt. 

challameow.wordpress.com 

Anmäl
2013-12-28 13:01 #2 av: fridelfina

Håller med Challa fullständigt, skrifligt funkar bäst då jag får utrymme att formulera mig och att kunna läsa någon annans läggning är toppen eftersom jag har så uschligt minne...

   
Anmäl
2013-12-29 20:24 #3 av: Skogshumblan

Jag lägger helst kort utan att någon annan är där. Kan gärna ringa och prata när jag är klar.

Anmäl
2013-12-29 21:34 #4 av: Tarotstollan

Det är klart att det är lättare att läsa korten i lugn och ro när man är ensam än när det sitter någon jämte och tittar och kanske avbryter och frågar osv. 

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.