Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tarotleken

Tarotbok att hämta på nätet

2013-12-22 22:47 #0 av: fridelfina

När jag letade på Carolines tarotlek (i inlägget "söker tarotkort och bok") så kom jag in på denna sida där det finns en lek som heter Sun and Moon Tarot som var väldigt stilren och rätt tilltalande tyckte jag. Där fanns också en tarotbok till leken som går att ladda ned som PDF. Har inte läste så mycket ännu men tänkte att jag skulle dela med mig till er!

http://www.usgamesinc.com/Sun-and-Moon-Tarot/

   
Anmäl
2013-12-22 22:59 #1 av: Tarotstollan

Ja, Fridelfina den är fin! Jag tycker om baksidan också på de korten, den där vita mandala stjärnorna. Tycker det ser ut som en snöstjärna!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-12-22 23:01 #2 av: fridelfina

Har du den du som har så många lekar?

   
Anmäl
2013-12-22 23:06 #3 av: Tarotstollan

Tyvärr, inte än men den står på min vill ha lista......naturligtvis!Skämtar
Funderar du på att köpa den?

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-12-22 23:09 #4 av: fridelfina

Själva leken kostar bara 133 kr på adlibris .... blev riktigt sugen på att köpa den, men ska nog surfa runt i boken först och känna in den. Känner att det kanske är en lek jag inte kan jobba med, bara ögongodislek och det har jag ju redan en...

   
Anmäl
2013-12-22 23:13 #5 av: Tarotstollan

Jag har många "ögongodis" lekar och jag lär mig av dem också!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.