Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tolkningar

Frånvaro av kort i läggning

2013-12-19 09:23 #0 av: Maggan71

Hej!
Jag gjorde en läggning för en person härom kvällen. 11 kort totalt, jämt fördelade på stavar, pentagram, svärd och stora arkanan. Det som slog mig var den totala frånvaron av kort från bägarsviten.
Det känns som om det kan vara viktigt...

Hur tänker ni? Tack på förhand!

Ingenting är omöjligt. Det "omöjliga" tar bara lite längre tid... Flört

Anmäl
2013-12-19 12:06 #1 av: Pagan

Ja jag tänker som du Maggan iom att det var en total avsaknad av en hel svit så hade jag funderat lite över det och vad den sviten står för och alltså vad det innebär. Just bägarna är ju känslor, fantasi, inlevelse, glädje, den inre fridens svit. Att de uteblir talar ju lite om känslokyla eller vakuum. 

Anmäl
2013-12-19 19:56 #2 av: Maggan71

Tack, Pagan! Det var så jag tänkte också. Personen i fråga har gått igenom en mycket svår tid - som fortgår. Vakuum var nog exakta uttrycket! Tack!

Ingenting är omöjligt. Det "omöjliga" tar bara lite längre tid... Flört

Anmäl
2013-12-19 21:21 #3 av: Pagan

Gladså lite så. bra att bolla lite tankar ibland.

Anmäl
2013-12-22 21:25 #4 av: fridelfina

Så gör jag också, avsaknaden av en svit är inte att förglömma!

   
Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.