Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Snackistrådar - vi snackar om allt!

Året som var 2013

2013-12-18 12:17 #0 av: Pagan

Snart skriver vi 2014. Dags att summera 2013 lite. 

Sitter och funderar på saker som hänt, det som engagerat mig och de risker jag tagit. Likaså de chanser jag inte såg och tog i farten. Saker jag oroat mig för, helt i onödan, och saker som jag löst på bättre sätt än jag först trodde mig vara kapabel till.

Rätt nyttiga funderingar faktiskt. Kanske ska jag ge mig själv en klapp på axeln. 

Tror att 2014 kan bli ett bra år, ett riktigt bra år.

Anmäl
2013-12-18 17:31 #1 av: Tarotstollan

Det var djupa tankar du startat dagen med Pagan!

Jag tycker inte det är så mycket för min del att tänka på. Det märks att jag börjar bli gammal för minnet är inte vad det varit eller också så får jag skylla på övergångsbesvär!Gapskrattar
Det som jag mest kommer ihåg av det negativa är: att alla mina nymfkakaduor dog inom loppet av några månader, de var alla en bra bit över 10 år.
Att jag fick ta bort en av mina katter alldeles för tidigt.

På den positiva sidan: att den kusin som jag står närmast blev mormor för första gången.

Sen kan det ju vara småsaker som var stora då men nu bleknat bort och jag endast kommer ihåg om jag skulle läsa om det i min dagbok!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.