Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Godmorgon 12 december

2013-12-12 05:04 #0 av: Pagan

Godmorgon godmorgon

Hoppas Ni sovit gott. Redan torsdag i dag och planerna inför Lucia går på högvarv antar jag. Just nu har vi plusgrader och regn här så det känns mer som en morgon i september. 

Hoppas dagen fylls med trevligheter vad Ni än hittar på. Jag ska först jobba, sedan står det mig fritt att välja sysselsättning. Får se vad jag hittar på.

Anmäl
2013-12-12 05:17 #1 av: Skogshumblan

Morn morrn!
Idag blir det fullt ös hela dagen. Jobb följt av luciafirande på doteras förskola. Men det blir trevligt har jag bestämt!

Ha en riktigt fin torsdag vänner!

Anmäl
2013-12-12 11:21 #2 av: Amandla

Goddagens! Jag har sovit mer än tio timmar inatt, det var skönt Glad

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-12-12 20:57 #3 av: Tarotstollan

Sovit bra också i natt. Har fortsatt med städningen och har dammsugit av de mattor som jag skall tvätta i morgon. Inte värt att ta med för mycket katthår och gräs osv. risken är att maskinerna stannar och då står jag där och skäms eftersom ingen reparatör finns förrän på måndag! Dessutom är det fulltecknade tvätt pass hela helgen så det är ju inte snällt mot dem som skall tvätta efter mig!Lipar
En undran, när man äntligen tar sig tid för att sätta i gång och verkligen storstäda, varför skall alla människor som inte hör av sig i vanliga fall ringa då? Eller även andra människor som brukar ringa,  ringa just då precis när man skall sätta på dammsugaren?!
Alla kan väl inte vara synska och vilja förstöra mina försök till städning?Skämtar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-12-12 22:53 #4 av: [Sol69]

God kväll på er..

Nu börjar det bli sent.. Så tänkte bara slinka in och säga god natt åt er alla Gäspar

Hoppas ni är laddade inför lucia och fredagen den trettonde Skrattar


Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.