Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Torsdag 5 December 2013.

2013-12-05 17:59 #0 av: Tarotstollan

Vilket väder jag har idag, halv storm och ösregn!Regnar

Var tvungen att gå ut ett ärende och jag han bli plaskblöt under den tiden, parasollen gjorde inte mycket nytta kan jag säga. Kunde nästan använt den som flygskärm.
Det var skönt att komma hem och in i värmen, skall dricka en massa varmt te nu och dels pigga upp mig och dels tina upp mig!Skrattar

Hoppas att ni har det bra allihopa!Måne

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-12-05 18:03 #1 av: Skogshumblan

God kväll. Ligger nerbäddad i sängen och hoppas att Sven drar fram varsamt. Hua för det som utlovats! Ha en fin kväll och håll er inne!

Anmäl
2013-12-05 18:13 #2 av: Farwuq

Storm klass 3 här hos mig.

Tummen uppFryserRegnar

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2013-12-05 19:02 #3 av: Tarotstollan

Ja, jag får nog sätta mig och titta på nyheterna och vädret framför allt! Har helt missat detta!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-12-05 22:42 #4 av: fridelfina

Här blåser det, men ännu inte storm tror jag, eller så blåser stormern på andra sidan...

Ja, i morgon bitti gäller det att kvasta till jobbet i tid så att jag inte blir försenad. Det tog ca 1 tim och 50 minuter hem idag istället för 1 tim och 5 min.... och då var det inte nån storm ens, så vem vet hur lång resväg vi får i morgon?

Trött är jag, och ber universum om stort fokus för det är så många lösa trådar på jobbet att jag börjar tappa greppet! I sann LoA-anda säger jag: Jag har kontroll och jag har fokus så att rätt uppgifter blir gjorda i rätt tid!!

Tjingeling och sov gott tarotvänner!

   
Anmäl
2013-12-05 23:17 #5 av: Tarotstollan

Här blåser det full snöstorm just nu och ljuset blinkar i ett. Öppnade balkongdörren och katterna bara ryggade baklänges!
Fönstren på andra sidan huset är precis igensnöade och jag ser knappt ut genom dem, det har jag aldrig varit med om under dessa 19 år jag bott här!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.