Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Böcker - CD

Vit magi för svarta stunder

2013-11-22 20:24 #0 av: åkerhumla

Någon som har den boken och kan berätta om den är värd ett köp?

Anmäl
2013-11-22 21:00 #1 av: Tarotstollan

Jag har den inte men har tittat mycket i den. Det beror ju på vad du är efter för något i den? Jag gillar Cassandra Easons lätta sätt att skriva men tycker hon är alldeles för omständlig med alla sina ritualer och besvärjelser!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-11-24 11:32 #2 av: Elena-Maria

Jag hade den men sålde den för i ärlighetens namn tyckte jag inte om den alls. Jag kan tyvärr inte rekommendera hennes böcker, jag tycker det är något pinsamt över formlerna och besvärjelserna. Kan dock inte säga om det beror på översättningen eller inte eftersom jag inte läst någon av hennes böcker på originalspråk.

Notera dock att detta är dock min personliga åsikt och inte fakta.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.