Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Söndag 17 November 2013.

2013-11-17 18:13 #0 av: Tarotstollan

Godkväll i stugorna! Vad har ni för er?

Själv vaknade jag med värdens nackverk, yr och illamående!
Efter värktablett, lite massage och en mycket varm dusch började jag känna mig som en människa igen!

Ser att bakom ett av höghusen stiger en mycket vacker fullmåne upp, det kommer att ta några timmar innan jag kan se den ordenligt utan att titta på snedden ut genom vardagsrumsfönstret. När den kommer på andra sidan huset ser jag den klart från balkongen och ser den hela tiden tills den går och nannar kuddenSkämtar!

Här blir väl data och tv som vanligt under kvällen!
Ha en fortsatt trevlig söndagkväll!Måne

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-11-17 19:06 #1 av: fridelfina

Visst är det en vacker fullmåne på en vacker stjärnklar natthimmel! Hjärta

Jag har varit i tvättstugan som vanligt på söndagsmorgonen, sen har familjen städat och diskat. Vi avslutade med att åka på Mc Donalds för det var ingen som orkade laga middag! Galen

   
Anmäl
2013-11-17 19:23 #2 av: Amandla

Godkväll GladJag har hållit i en klippkurs för pudelägare idag, det var kul SkrattarNu ska det bli middag, kryddiga pannbiffar med sås och klyftpotatis med sallad.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.