Energier och krafter

Jeremiel

2013-11-10 11:19 #0 av: Pagan

Har fått upp Jeremiel i min änglalek som veckans budskap för v.46. Förnyelse och utvärdering av det som varit, vad göra av de gamla misstagen, vad ska jag släppa taget om? 

Fann en bön som jag översatte

Jag tackar Gud som gjort dig till denna kraftfulla kanal genom vilken Gud kommunicerar hoppfulla budskap till människor som känner sig tyngda och bekymrade. Vänligen vägled mig när jag utvärderar mitt liv och försöker lista ut vad Gud vill att jag ska förändra till att bättre uppfylla hans syften för mitt liv. Hjälp mig att lära mig av mina misstag så jag väljer bättre vägar framåt. När jag står inför problem, hjälp mig finna lösningar som mildrar mitt sinne. Leverera läkning och uppmuntran i mitt liv. Amen.

ja det skapade en del funderingar detta. 

Någon som tagit hjälp av Jeremiel?

Anmäl
2013-11-10 11:51 #1 av: [Sol69]

Tack Pagan. Låter mysigt med lite änglar och deras budskap. Skrattar


Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-11-10 19:04 #2 av: Tarotstollan

Alltid spännande med änglar och deras budskap, känner tyvärr inte till ängeln Jeremiel.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-11-10 20:40 #3 av: Skogshumblan

Ja nu :)

Har ett vägval som inte känns helt givet. Min tjänst går ut nu till jul. Jag kan söka den på nytt men känner mig kluven. Jag mår inte helt bra där jag är nu, det börjar bli bättre med sociala biten med kollegorna men jag skulle ljuga om jag sa att jag trivs. Det är ett jobb, varken mer eller mindre. Chefen däremot trivs jag bra med, raka rör och går att både prata och skämta med. Viktigt tycker jag.

Så nu när jag såg bönen bad jag den och kommer be den igen tills jag känner att jag hittat svaret jag letar efter.

Anmäl
2013-11-11 04:54 #4 av: Pagan

Känner inte heller så väl till just Jeremiel men jag tror att de hör våra böner och skickar den mest lämpliga att hjälpa oss.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.