Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Månadens/Veckans/dagens kort

Månadens kort November 2013

2013-11-02 20:33 #0 av: [Sol69]

Tänkte att jag startar en tråd med månadens kort nu,,

Mitt kort är Initiate of swords,, Pagan leken..

Ser en ensam person som söker sin inre frid och visdom.. och som lyssnar till naturens budskap. Det finns mycket ljus i kortet så jag får känslan att det ändå kommer att vara en väldigt bra månad.. och en kall månad.. När jag tänker på kyla så går mina tankar till healing så har en känsla av att massor med gammal skit släpper och ger plats för nya visdomar. 

Eller har ni en bättre tolkning eller kan påvisa vad jag har missat Skrattar


Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-11-02 21:41 #1 av: Pagan

Drog magikern och Kejsarinnan för november

Jag vet mycket väl vad de symboliserar, men för att inte bli allt för personlig så kan jag säga att något väldigt omvälvande har hänt i mitt liv som jag försöker hitta balans i och som jag tror dessa kort kan vägleda mig i.

Magikern säger att allt är möjligt, men du måste finna redskapen själv, Kejsarinnan pratar om fruktsamhet och att berikas på djupet. Så Life is a bitch and then you die - så illa får det ju inte vara?

jag säger bara jajamen, men hur f*n ska jag förlikas och ta mig vidare? Mina resurser var tog de vägen? Eller har jag fattat hur jag ska göra med dem? 

En dag i taget och dag för dag så pallar jag att få allt mer insikt i att livet är förändrat, att det inte blev som jag trott och att jag utmanas att använda min styrkor.

Vad hände med mitt positiva tänkande?

Hm, fortsättning följer.......

För okt drog jag de älskande, de med viss intuition fattar var jag står i dag.............


Anmäl
2013-11-02 21:48 #2 av: [Sol69]

Du är otroligt bra på att förklara och läsa dina kort pagan Tummen upp

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-11-02 22:10 #3 av: Tarotstollan

Tack för att du påminde mig Sol, hade precis glömt av att dra ett nytt månadskort!

Jag drog 21 Universum för November månad.

Tolkar det som att cirkeln nu är sluten och att det kan bara bli bättre än med hur det har varit. Kanske början på en ny cirkel...

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-11-03 17:27 #4 av: Sameli

Jag drog solen och 3 i pentakel för november i Waites universella tarot.

Solen står nog för min inre sol, jag känner att jag är inne i en period när jag känner mig självsäkrare än någonsin. Och detta trots  att mycket händer i mitt liv nu som inte är allt för lätt, tvärt om.

Solen betyder att jag kommer att känna mig positiv. Glädje.

3 i pentakel är lite svårare för mig att tolka. Att bygga vidare utifrån min situation i livet. Om det står för ny bostad? Jag tror iaf att det innebär arbete, alltså inte jobb, utan att kämpa på med det jag har framför mig.

Anmäl
2013-11-03 17:29 #5 av: Sameli

Fast ett jobb hade ju inte suttit felCool

Anmäl
2013-12-01 00:30 #6 av: Tarotstollan

Dags för summering av November kortet.
Drog ju Världen/Universum och vet ju att det är början och slutet på allting! Känner mig avstängd från allt runt mig! Antar att det nya inte börjat ännu, utan att jag skall lita på vad universum har för planer för mig!
Väntan är inte min grej och samtidigt behöver jag massor av tid för att vänja mig vid nya saker!
Verkligen början och slutet som krockar med varandra!

Hoppas att kortet för December kan ge mig något svar!
 

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-12-01 14:48 #7 av: Pagan

Ja Kejsarinnan och magikern var ju helt klart klockrena för november. Ännu inte landat i det nya som skett i mitt liv och det tar väl sin tid innan jag ser resultatet också.

Anmäl
2013-12-01 17:09 #8 av: [Sol69]

Tror att kortet stämmer väl för jag har nog bearbetat ganska mycket och inte haft ett vidare aktivt socialt liv.. förutom här inne Skrattar

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.