Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Godmorgon lördag 26 oktober

2013-10-26 10:47 #0 av: Pagan

Godförmiddag är det väl egentligen. 

Ska in till staden i dag. Har nog blivit en eremit senaste veckorna och måste träffa folk! Lite god mat, gott sällskap och frisk luft borde göra susen. Hoppas Ni får en skön dag, vad Ni än fyller den med.

Anmäl
2013-10-26 11:29 #1 av: Skogshumblan

God middag.

Här ska visst fixas idag. Verkar som alla våra lampor kollektivt slutat funka så jag får dra en sväng förbi Ica och köpa halogenlampor i mängder. Ska nog investera i sura nappar. Behöver det för att orka denna helg....

Anmäl
2013-10-26 18:02 #2 av: [Kottschejk]

Har också märkt det börjar gå åt lamporSkrattar

Det blir sådär när man börjar ha mer tänt, dem slits.

Dags igen imorgon att ställa om klockan en timma!

Sommartid övergår till vintertid Väckarklocka

Anmäl
2013-10-26 18:47 #3 av: Pagan

ja just det ja, ställa dem bakåt var det ja. Tack för påminnelsen KottschejkGlad

En dag i staden och en ny jacka inhandlad. Nu e jag helt slut!! Ska se om TV:n kan erbjuda lite underhållning i afton. Annars blir det ett avsnitt av Supernatural.

Anmäl
2013-10-26 20:38 #4 av: [Sol69]

God kväll.. Kliver bara in och hojta till lite snabbt. Vinkar

Har jobbay hela långa dagen och är bra trött nu..

Klockan ja.. den är väl så att vi ska vrida den tillbaka ett varv.. i natt. bästa att sätta dubbelt ifall mobilen inte ställer om sig av sig själv..

Tycker detta är onödigt och dumt.. kan de inte bara vara en tid Ledsen

Ha en mysig lördag på er alla Kramas

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-10-26 20:43 #5 av: Tarotstollan

Godkväll alla!Måne
Regnigt och disigt. Sovit som en stock när jag äntligen somnade vid 7-tiden i morse, vaknade av att en kompis ringde och väckte mig 14.30! Har inte gjort så mycket mer än en stor disk, det finns mera kvar!
Sen har jag suttit i telefonen i flera timmar!
Skall ta mig något att äta och sen titta på tv, typiskt som nästan alltid så är det flera saker samtidigt som jag vill se på: "Unge herr Morse", "Att vara", "Gone baby gone", "Marley och jag" och reprisen på "True Blood".

Får spela in reprisenCool och sen tittar jag nog på den förhoppningsvis roliga filmen med hunden Marley! Har boken men har inte läst den ännu!

I morgon blir det 2 roliga saker!Glad Först skall jag på seans med två mediums och sen skall äntligen klockan ställas tillbaka!PustarSkrattar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-10-26 20:46 #6 av: Pagan

Spännande stollan. Hoppas få höra mer imon.

Anmäl
2013-10-26 20:49 #7 av: Skogshumblan

Japp Stollan, avlägg gärna rapport i morgon!

Pagan vi är lite lika där, oftast är stan inget för mig men någon gång kan jag vilja gå och strosa i Götet med någon trevlig vän. Har inte känt det behovet på några år men det börjar dra lite i tarmen. Har inte varit inne och shoppat i Nordstan på år och dar!
Köpa kläder är kul om man har råd och hittar saker som sitter bra på ens kropp. Inget av de två nämnda händer mig så ofta så nä shoppa går bort.

Anmäl
2013-10-26 20:56 #8 av: åkerhumla

Godkväll

Här har inte hänt mycket idag. Bängeln har haft lite febertoppar och vandrat mellan här och mormor som är i stugan. Själv har jag förträngt den vansinnigt tråkiga stickningen idag och ägnat mig lite åt leken. Tvättmaskinen har arbetat desto mer. 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.