Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Gott & Blandat

Spå

2013-10-06 20:44 #0 av: beaast

hej jag vet inte om jag har hittat rätt grupp, men jag måste fråga
om det ee tarot kort man spår med?
kan man spå via datorn tex mail ?
elr mobilen ?
elr måste man vara med varandra för att kunna de?

hur mkt kostar det ist ?

Anmäl
2013-10-06 21:25 #1 av: Tarotstollan

Har själv ingen erfarenhet av att spå genom mobil eller datorn och skulle heller inte vilja bli spådd eller göra läggningar på sådant sätt.
Däremot finns det ju många seriösa som lägger kort över telefonen. Priset varierar nog från person till person om man gör det över telefon. Det är sådant som du får kolla upp noga innan du ber någon spå dig.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-10-06 22:09 #2 av: Pagan

Min erfarenhet är att det går alldeles utmärkt att lägga tarot via distans. Via Taortkorten får du vägledning om kommande framtid. Du väljer själv om du vill lyssna på vägledningen eller ej. Det du har med dig i bagaget är vad som styr vägledningen. ändrar du din nuvarande sits så ändrar du således vad som sker i din framtid.

Anmäl
2013-10-06 23:39 #3 av: Skogshumblan

Säger som Pagan, med tillägget att det finns allt ifrån appar till sajter och såklart finns det människor som gör ett bra jobb på distans. Vad de tar för sina läggningar varierar.

Anmäl
2013-10-07 20:49 #4 av: [Sol69]

Håller med jag tror att det ibland kan vara bättre om du får sitta själv och dra korten och inte någon annan sitter och väntar på besked. Så kan du känna en tidspress.. sen kan du ju ej fuska och läsa kroppsspråk sånt om du kör via distans. Funderar

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-10-08 00:06 #5 av: beaast

Tack för svaren :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.