Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

3 oktober

2013-10-03 05:03 #0 av: Pagan

Godmorgon torsdag

Här går det undan minsann, redan Torsdag!!

Här är det +-0 just nu, men det ska bli en strålande vacker höstdag här enligt yr.no. Igår hade vi runt +20 då jag for hem från jobbet. Svettigt!GladVi diskuterade bondepraktikan på fikat igår och enligt vissa så indikerar hösten på att det ska bli en vrålkall vinter med massa snö. Tror jag får leta rätt på mitt ex, kan ju vara intressant att veta.

Idag är det som vanligt jobb som gäller, lite matinköp och pyssel på hemmafronten. Inga stora planer här. Vad ska Ni fylla dagen med?

Anmäl
2013-10-03 06:13 #1 av: Skogshumblan

God morgon!

NEEEJ! Inte en lång vinter till *suck*. Max snö dec-mars tack:)

Idag blir det jobb och sen föräldramöte på ena kottens förskola. Sen sovdags:)

Ha en bra dag!

Anmäl
2013-10-03 10:01 #2 av: Amandla

Jag ska fortsätta plocka i ordning i vardagsrummet, sen måste jag handla mat och så ska jag träffa min kontakttjej några timmar. Kors i taket, idag blir det inte shopping utan hon vill ha hjälp att byta gardiner FörskräcktSkämtar

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-10-03 10:59 #3 av: [Sol69]

God förmiddag!

Idag blir det en lugn förmiddag och sen laga mat och fixa sig till kvällspasset. Och lär inte hinna med så mycket innan jobbet, och sen är det bara hem och sova och upp och jobba igen..

Men sen är det ju fredag och ledigt över helgen Tummen upp

Ska bli skönt.. hoppas att de blir lika vackert väder som idag.. Sol

Ha en mysig dag på er alla.

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-10-03 18:34 #4 av: Pagan

Hoppas dagen varit bra.

Nä just det, bondepraktikan fick jag ju inte letat fram. Hoppas också på en mild vinter. Gärna lite snö, hellre snö än gråregnet från förra året, men en massa vill jag inte ha. 

Anmäl
2013-10-03 18:44 #5 av: åkerhumla

God kväll

Här rusar det också på, jag hinner med dagarna. Nu är det mycket att sätta sig in i nya jobbet. Har upptäckt att jag är värdelös på svenska namn Ledsen Det är lättare att stava till Abdulahi än Nathalie. Arbetsskada tror jag Funderar

Vi hade -4 i morse, första ordentliga frosnatten i höst. Det är sent här men det gör inget. Vintern får gärna glömma bort att komma.

Anmäl
2013-10-03 18:48 #6 av: Pagan

Så det blev nytt jobb Humlan, det har jag missat. Grattis.....eller?

Anmäl
2013-10-03 18:58 #7 av: åkerhumla

#6 Jo, det blev nytt jobb fram till jul Skrattar Fick faktiskt tjänstledigt men jag hoppas att jag kan säga upp mig sen. Just nu vill jag vara kvar här Glad Eleverna är en helt annan klientel, svenska elever utan betyg i grundskolan och de har oftast diagnoser. Några har haft drogproblem eller familjeproblem. Någon har superskyddad identitet, vi vet inte ens var han kommer från. En brokig skara alltså men alla med väldigt trasiga hjärtan. Ett utmanade jobb men oj så roligt och ett härligt gäng jobbar jag med. Det är en varm familjekänsla i arbetsrummet och inte familjen igelkott man kommer till.

Anmäl
2013-10-03 19:12 #8 av: Pagan

Låter ju underbart Humlan. I ett sådant klimat trivs man och utvecklas. Men utmanande ja, mångas liv är ren tragik. men där kan du säkert göra skillnad. Hoppas du kan få vara kvar där. Hjärta

Anmäl
2013-10-03 19:42 #9 av: Ford -57

Lite rönnbär: milt men mycke snö, eller hur va d? Jag hoppas d iafLer

Kyla e d värsta ja vet, av alla sorter.

Anmäl
2013-10-03 19:54 #10 av: Pagan

ja å nåt om själva röda färgen var det också, det var just det som var kruxet. Hittar inte min bok!!

Anmäl
2013-10-03 20:35 #11 av: Skogshumblan

Humlan, åhå, en lärare?! Trevligt!

Mycket rönnbär, klarröd färg kan det stämma?! ( gissar på den sista)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.