Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

2 Oktober

2013-10-02 04:43 #0 av: Ford -57

Morgon på er.

Oseg idagSkrattar-0,8, stjärnklart och en tunn månstrimma gnistrar i ytan på sjön här nedanför, nästan lite trolskt, vackert.

En snabbfrukost av kaffe å ostfralla, så e man redo för nya upptåg idagLer

Ha d, alla glada därute.

Anmäl
2013-10-02 05:03 #1 av: Pagan

Godmorgon Ford och alla andra som droppar in framåt dagen. Glad

Lär få skrapa rutor, -3 här fast det ska bli en solig dag idag med +11. Men det är ju ett par timmar dit. Har drömt att jag borrat efter olja i natt, och jag fann en hel massa som bara sprutade rätt ut i luften. Vi jublade av glädje.Skrattar

Dagens energikort, 6 svärd,  indikerar att det finns en del att vara tacksam för och att jag håller fokus och är målinriktad idag. Så jag tror det blir en toppendag. 

Mot jobbet nu då!  Hoppas Ni får en fin dag.Anmäl
2013-10-02 12:16 #2 av: [Sol69]

God lunch..

Har varit iväg på morgonen och fixat däcket. Han som tog bort spiken och lagade det sa att jag hade tur som inte åkte med det. för det satt ganska löst och hade blivit en rejäl punka om det lossnat..

Så tackar mina guider som visade mig spiken så jag kunde laga däcket. Så vist kan man få bevis på att vi har beskydd från de på andra sidan. I alla fall är det bevis nog för mig Glad

Nu ska jag fixa lite lunch och sen vila lite. Sen gäller kvällspasset på jobbet. Nackdelen med vården. Men vad gör man inte för jobbet Funderar

Till er alla goa Tarot älskare ha en bra dag och kväll och njut av tillvaron och lyssna på era guider och andar de finns med er när ni behöver det Skrattar

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-10-02 12:48 #3 av: Amandla

Idag ska jag åka hem och göra i ordning i vardagsrummet Gladför nu är parketten klar. När jag åkte hemifrån i förrgår så hade golvkillen hunnit slipa färdigt och lägga första lagret med lack, och det var en så otrolig skillnad! Från gammal furu-gul till blek ljus ek HjärtaKänns som ett nytt rum!

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-10-02 19:09 #4 av: Skogshumblan

God kväll!
Kallt som attan i morse när jag stapplade ut vid 06 för min "halvmilare". Insåg att jag behöver köpa vinterfodrade löparkläder om jag inte vill frysa. Helt oslagbart vackert ute med dimma över sjön och mörker som sakta går mot dag.

Anmäl
2013-10-02 19:12 #5 av: Ford -57

GoKväll på er. Äntligen kväller. Åter en bra dag till ända. Klar, hög o fin höstkvällsluft.

#1 Jahaja, hittar du nån logisk symbolik i din dröm?Glad

#2 Jo att vi har hjälp utifrån ibland är nog säkert, man har sett en del tydliga exempel på det.

Anmäl
2013-10-02 19:19 #6 av: Pagan

Ford: Nä inte annat än att jag blir smått förvirrad av att inga miljoner trilat in på kontot under  dagenSkämtar

Amandla så gott, kan tänka mig att det blir som nytt allting. Så najs. Förr hade de så starka lacker att man inte kunde vistas i rummet utan att må illa under flera veckor efteråt. hoppas de har miladare varianter nu.

Skogis laddar du inför ett nytt lopp?

Tack Sol och hoppas du får en fin afton, fast du jobbar. Otur med spiken hörru, men som sagt tur att du såg den och inte upptäckte det i fel läge.

Idag ser jag att Arga snickaren ska ha säsongspremiär. Blir ju himla glad. Mitt favoritprogram no.1. och samma kväll och på samma kanal är det Roomservice. Ett fruntimmer kan ju inte bli mycket lyckligareGlad

Så det är väl bäst jag säger nattinatti redan nu då, för jag kommer ha en massa karlar i mitt vardagsrum i kväll.

Anmäl
2013-10-02 19:30 #7 av: Skogshumblan

Pagan. Nä inte direkt. Springer för att jag mår bra av det. Springer för att orka ladda efter nyår. DÅ laddar jag för Gbgvarvet ;)

Anmäl
2013-10-02 19:31 #8 av: Pagan

Duktig tjej!Hjärta

Ser du vilken liten text det blev i mitt inlägg? Underligt

Anmäl
2013-10-02 20:27 #9 av: Tarotstollan

Jaha, vissa borrar efter olja, själv har jag klättrat på tak och letat under takpannor efter undulater som byggt bon.....
Tror inte det eftersom jag lider av svindel, så jag undrar vad den här drömmen betyderFunderar!

Här har varit lite kyligt men solsken och vackert. Tog en nödvändig promenad upp till lasarettet för mammografi, ingen höjdare men jämfört med vad som kan ske om jag inte gör det vill jag inte ens tänka på! Hoppas att det är ok precis som det varit förr om åren, är ju lite nervöst att vänta dessa 14 dagar innan jag får besked.
Min promenadkompis var med eftersom hon ändå ville ut och röra på sig, på hemvägen stack vi in på Stengården och köpte varsin sten.
Skall googla lite och se om jag hittar min och var den står för. Brukar köpa stenar som jag dras till men inte har en susning vad den skall vara bra till!
För det mesta brukar det ligga en liten lapp med namn på stenen som man får i sten skålarna men just i denna fanns det ingen.

Ha det bra alla!Blomma

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-10-02 20:40 #10 av: Amandla

Pagan, lacken luktar knappt alls! Tvåan som varit hemma de här dagarna (han har sovit i min säng, den enda som inte varit belamrad med saker och möbler) säger att det luktade litegrann just när det var nylackat i måndags och ännu mindre igår. Idag känns det just ingenting. Skönt! 

Alla möbler är tillbaka, men alla prylar har inte hittat sina platser än. Jag passar på och plockar bort en del som stått framme länge och tar fram annat istället, och flyttar runt på en del som jag gärna vill se varje dag. Så det känns nytt här, en skön känsla Gladlite som att flytta, och det är ju det jag drömmer om... 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-10-02 21:06 #11 av: [Kottschejk]

#1 Ja det gäller & ta vara på dem fyndigheterna som finns Skämtar

Glad för din skull att det slutade lyckligt i drömmenSkrattar

Vi får väl tacka president Obama också, att han lät bli & kriga i Syrien.

Bensinen & oljepriserna blir ju lite billigare i vinter på så vis.

Billigare att bo och pendla Glad

Anmäl
2013-10-02 23:22 #12 av: [Sol69]

Tarotstollan lägg ut en bild på stenen kanske någon av oss känner igen den om du inte hittar en bild på den som du känner igen Får idé

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-10-02 23:38 #13 av: Tarotstollan

#12. Tyvärr har jag ingen möjlighet att läggs ut den på bild då jag inte har sådana grejer.
Har i all fall kommit fram till att den är en Opal av något slag. Den heter bl.a. Opal glas, halvt genomskinlig med gul nyans i. Ser ut som om den var gjord i plast, såg också namnet Mjölk glas om stenar som liknade den.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-10-02 23:41 #14 av: [Sol69]

Har du inte en kamera i mobilen?? Så brukar jag lägga in mina kort i datorn..

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-10-02 23:44 #15 av: Tarotstollan

#14. Haha Sol, min mobil är från stenåldernSkämtarSkrattar!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.