Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

27 september

2013-09-27 05:15 #0 av: Pagan

Godmorgon fredagSkrattar

Fredag, bara säg ordet högt och ljuda det ordentligt! Så himla underbart. Blir till att flexa ut tidigt idag. Ska nämligen sova! Massa massa sova ska jag sysselsätta mig med under dagenGladDen envisa förkylningen ger inte riktigt med sig så jag ska sova bort den. Kanske kan det fungera? Kroppen tror det iallafall.

Efter jag har jobbat ett par timmar, sovit massor så ska jag se på TV. Så dagens aktiviteter är planerade! Hur ser er dag ut?


Anmäl
2013-09-27 07:58 #1 av: åkerhumla

Här spöregnar det Regnar

Två lektioner sen ska jag plocka ihop mina saker för nya äventyr Partajar


 

Anmäl
2013-09-27 12:53 #2 av: [Sol69]

God lunch på er!

Nu har jag haft en lugn morgon.. Funderar på att åka in till Vadstena en sväng till en andlig butik och kolla läget,, Undra om den finns kvar. har ej varit där den i sommras.. FunderarMen de lär väl märkas..

I helgen är det jobb för mig.. så ingen rast och ingen vila.. Men hoppas att ni andra får en riktigt trevlig helg.. Kramas

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-09-28 00:26 #3 av: fridelfina

Tjillevippen! Sen fredagshälsning till er, nu är det redan lördag! Cool

Nä, ska gå å sova nu då så jag orkar med resten av lördan Vinkar

   
Anmäl
2013-09-28 02:49 #4 av: Jessica Holländare

Tjingeling!!

Även jag smyger in på lördagen istället...

Jag har jobb på schemat hela helgen. Känns lite sådär med tanke på att jag är så trött och har så ont just nu. Men bara att härda ut. Har ansökt om graviditetspenning nu i alla fall. Var tveksam ett tag då man får så dåligt betalt, men insåg mina begränsningar. Har aldeless för tungt jobb..

Hoppas att ni får en underbar lördag alla och att ni sovit gott!!


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.