Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

26 september

2013-09-26 05:12 #0 av: Pagan

Godmorgon Torsdag

Fick skrapa rutorna igår. Nu är det officiellt höst. Dygnstemperaturen varierar rätt rejält. Någon minusgrad på natten och runt +20 på dagen. Inte lätt att veta vad man ska klä på sig. Eller så får man släpa runt på varma jackan halva dagen.

Blev sent hem igår och jag virrade runt helt förvirrad när jag kom hem. Mycket som skulle hinnas med på lite tid. Får skylla på förkylningen som gör att hjärnan är instängd i vadd.

Hoppas Ni får en skön dag vad Ni än fyller den med.

Anmäl
2013-09-26 10:21 #1 av: [Sol69]

God förmiddag..

Solen lyser ute.. och det är vackert ute.. såg att de va bra kallt i morse.. riktigt kyligt.. vitt av frost..

Men alla år tider har ju sin charm.. Glad

Hoppas ni alla får en bra dag och får lov att njuta av en fin höstdag..


Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-09-26 10:46 #2 av: imke


God förmiddag :-) Ja det är sannerligen höst ute nu. Kallt men väldigt färgrikt överallt :-) Jag som vanligtvis alltid avskytt höst och vinter ser saker med lite nya ögon nu ändå. Kylan kan jag såklart vara utan, den kommer jag nog aldrig tycka om direkt. Men alla färger som blir såhär års är en otrolig fröjd för ögat. Och det är faktistk rätt skönt å få krypa i hop i soffan med en brasa och lite tända ljus med ett gott te :-)

Ha en härlig dag alla

Blomma

Anmäl
2013-09-26 17:54 #3 av: åkerhumla

God eftermiddag :-)
Jag har svassat mellan kommuner idag, 20 mil i bil. Det kommer dock något gott ur det då jag (om chefen hittar en ersättare) börjar på ett nytt arbete på måndag :-). Fortfarande undervisning men med helt andra elever och ett helt nytt arbetssätt.
Regnar gör det men det gör inget, jag och kisse myser framför brasan. Just nu känns livet underbart :-)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.