Energier och krafter

Fullmåne 19 september

2013-09-18 20:58 #0 av: Pagan

Fullmåne i fiskens tecken 19 september - Skördemåne.

Människokroppen: Månen i Fiskarna påverkar benen från anklar nedåt, dvs fötter, tår och leder hos tår.

Kroppsvård: Klipp inte och tvätta inte håret. Mjäll kan bildas. En period som lämpar sig för masker, wraps, hudrengöring och för avkoppling och avgiftande massage.

Hem: Vatten dina växter. Tvätt kommer lätt att bli ren och fläckar går lätt bort. Olämplig tid för målning och lackering.

Trädgård: Löv dag med fallande kraft. Denna dag är lämplig för att klippa gräsmattor, gödsling av blommor, plantering och sådd av lövgivandegrönsaker, plantering av potatis. Allt som skördats i dag bör konsumeras så snart som möjligt.

Chakra: Månen i Fiskarna påverkar Ajna (6: e chakrat), och Sahasrara (7:e Chakrat). Du kan harmonisera dessa chakran med följande färger, stenar och essenser.

Färg: Indigo, lila

Stenar: Lapis Lazuli, safir, sodalit, ametist, kristall.
Essenser: Pepparmynta, Jasmine, rökelse, Lotus

Du känner en ökad variation av känslor och en mottaglighet för andras känslor. Du kommer att ha ett behov av att vara till hjälp, och du kan vara villig att offra något för andras skull. Dina känslor dominerar över sunt förnuft, så det är bättre att göra saker som kräver fantasi och inspiration, snarare än förnuft och kall logik. Din kropp kan vara mer lyhörd än vanligt på alkohol, droger och mediciner, så se upp för överdoser. Dålig kvalitet på mat kan också ge dig en släng av matförgiftning.

Under denna känslomässiga Måne rekommenderas vila och eftertanke. Dina drömmar är mer aktiva än vanligt, så uppmärksamma dem de kan ha viktig information till dig. Fiskarna aktiverar din fantasi och dina fantasier och erbjuder ett utmärkt tillfälle för kreativa uttryck framför allt inom musik, dans, måleri och poesi.

Anmäl
2013-09-18 21:39 #1 av: Tarotstollan

Mycket intressant, skall gå ut senare på balkongen och titta på Månen.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.