Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

God kväll 6 September

2013-09-06 17:44 #0 av: [Sol69]

God kväll på er..

Hemma från jobbet efter en bra dag.. Men de va varm att ha ansvar för serveringen och maten till de gamla Pustar

Ikväll blir det lugnt här. De är ju min jobb helg så ska ju upp tidigt.

Hoppas ni andra får en mysig helg

Kram Blomma

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-09-06 18:35 #1 av: Pagan

Godafton Sol

Äntligen fredagGladSå himla gott. Stackars dig som ska jobba i helgen.Du får förhoppningsvis några lediga dagar i veckan i stället.

Vi har haft kanonväder hela dagen och det är fortfarande ljummet och jag sitter på altanen i T:shirt och gottar mig. Hade maraton APT i dag 8-13 så man var rätt tröt i huvudet efteråt. Men nu är det ju fredagskväll och jag filurar på om jag ska se sista delarna av Wallander.

Anmäl
2013-09-06 19:00 #2 av: Amandla

Sitter också på balkongen, det är så skönt väder. Imorgon ska jag upp tidigt, jag och min mor ska åka på en tur för att titta på vackra pudelpojkar. Kanske någon av dem ska bli pappa till Pixies nästa kull

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-09-06 21:53 #3 av: Tarotstollan

Solsken och fint väder här också, fast den mesta tiden har jag tillbringat i tvättstugan.! Blääää...
När jag var klar så var jag bara tvungen att komma ut, så naturligtvis gick jag ner till "shopen" och sen kom min kompis dit så vi gick och fikade.
Det skall tydligen vara fint väder i flera dagar nu så det gäller ju att passa på och njuta av den ledigheten som vi har / får!

# 2. Oooh Amandla, jag önskar att jag kunde följa med och titta på vackra pojkarSkämtar! Hoppas att du hittar en riktigt stilig kille till Pixie! Skall han vara grå också? Har hon saknat sina valpar något sen hon kom hem?

Ha det bra alla!Blomma

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-09-06 22:01 #4 av: Amandla

Tack Stollan! Ja han ska helst vara grå, eller vit med grå anlag. Hon har inte verkat sakna valparna ett dugg, förutom några gånger då hon lekt med sin älskade pipleksak och liksom duttat till på den så den piper, då står hon och lyssnar och piper lite själv... det har bara varit vid ett par tillfällen, så jag är inte bekymrad Skämtar

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-09-06 22:06 #5 av: Tarotstollan

#4. Ja, det var ju skönt, fast hon kanske får träffa en av dem hos uppfödaren igen?

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-09-06 22:55 #6 av: Amandla

Vi åker säkert dit och hälsar på så småningom Glad

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl