Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Godmorgon 3 september

2013-09-03 05:15 #0 av: Pagan

Hoppas Ni sovit gott.

Här ska vi få +19 och strålande sol i dag. Svårt att tro när det än känns kyligt och är becksvart ute. Men har yr.no sagt det så litar jag på det.Glad

Tisdag, undrar just hur dagen kommer att bli. Startar med 8 i stav enligt min dagsstjärna så jag lär ha fullt upp första timmarna. Vad ska Ni fylla dagen med?

Anmäl
2013-09-03 10:39 #1 av: [Sol69]

God förmiddag..

Igår jobba jag från 7-21,45 med två timmars rast. Va kris på jobbet och då får man ställa upp. litar på att universum tackar mig en dag för det.

Idag blir det lugnt och vila lite på dagen.. Sen bär det av till jobbet för ett kvällspass.. Glad

Hoppas alla får en givande och lärorik dag.. och får njuta av kvällen.. 

Kram

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-09-03 21:18 #2 av: Tarotstollan

Har sovit jättedåligt i natt, varenda gång jag var på väg att somna så fick jag kramp i benen på olika ställen. Så det blev att när jag väl somnat så sov jag extra långt in på efterm!
Var ute en sväng idag också i det jättefina vädret, såg att posters nu kommit upp om Livsstilsmässan. Det skall bli kul att gå dit, kan inte fatta att det redan gått ett år sedan sist.
Har köpt nya numret av Nära idag, det står en intervju med Jolanda lekens skapare Rosie Björkman där i, skall bli kul att läsa!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-09-04 20:45 #3 av: fridelfina

Mot benkramper är banan bra! Om jag inte minns fel är det magnesiumet som är verksamt... men jag lider av alzhemiers light så det kan vara helt fel också och inte orkar jag googla på det. Men det funkar iallafall på maken!

   
Anmäl
2013-09-04 21:11 #4 av: Tarotstollan

Tack, för tipset. Har för mig att jag hört om det innan. Tyvärr så köpte jag inga bananer denna månaden, så jag får väl gå ner och inhandla några. Tycker jag äter så mycket vitaminer att det borde räcka, men men.......

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-09-06 22:30 #5 av: fridelfina

Hm, hittar inte Nära på nån av de affärer/kiosker jag varit på... Poppis tidning kanske?

   
Anmäl
2013-09-06 22:54 #6 av: Tarotstollan

Jo, den är populär men jag vet att den finns i Pressbyrån och i Ica affärer i alla fall. I värsta fall får du väl ringa förlaget och beställa den.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl