Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Godkväll 2 september

2013-09-02 18:57 #0 av: Pagan

Godkväll i stuganVinkar

Lugn måndag fast den startade bra segt. Väckarklockan väckte mig då jag drömde som bäst. Helt vimmelkantig var jag första timman.

Men sen så har det gått undan rätt bra och jag var t.o.m. hemma i lagom tid. Himla najs. Slappat och ätit, nu dags att diska och gå igenom posten.

Vad har du fyllt din måndag med?

Anmäl
2013-09-02 19:14 #1 av: Tarotstollan

Segt här också, är så trött och jag fattar inte varför. Tagit en liten sväng ute i det fina vädret men inte blev jag piggare för det. Skall ta ett glas vitaminer nu och sen äta lite.
Senare skall jag se på det första nya avsnittet av "Det Okända", någon mer som skall se det?

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-09-02 19:25 #2 av: Pagan

japp, 21.00 Glad


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.