Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Månadens/Veckans/dagens kort

Månadens kort September 2013

2013-08-31 16:25 #0 av: Pagan

Har sett en massa ettor sista tiden. Ettor är ju lite av en nystart så det hade ju varit kul om nya projekt och planer får en flygande och givande start. Satsade även på 2 olika lotterier i dag. Nu ska jag se vad pendeln och jag gemensamt drar för kort för september månad.

Anmäl
2013-09-01 01:14 #1 av: Tarotstollan

Jag har dragit Magikern, antar att jag skall "trolla" en del denna månaden!
Försöka få ihop mitt liv så gott det går med alla "måsten" som jag har framför mig. Inte bara "måsten" utan jag skall ju iväg på en del inplanerade saker också, bl.a. så är ju Livsstilsmässan nu September och dit skall jag....
Ja, ja, den som lever får se!Skämtar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-09-01 11:19 #2 av: fridelfina

Fridelfinas kort för september fortsätter på Tornets inslagna bana, fick sju av svärd. På kortet sitter en naken kvinna och en man med ryggarna mot varandra uppepå en stor svart katt, under dem ringlar ormar och ovan dem mörka moln. Det står 6 svärd bakom och det sjunde står emellan paret.

Tycker att kortet tydligt säger att det finns saker emellan dig och din partner och ni tvivlar på er relation. Ser nu att de 6 svärden övergår till att vara ormarna, antar att det sjunde är katten. Hm, vad står katten för? Den har stora öron, kanske den vill att vi lyssnar på varandra och inte på ormarna (de svåra åren?).....

Hyschar så det blir när man tolkar själv...

   
Anmäl
2013-09-01 17:00 #3 av: [Sol69]

Nu har jag dragit ett kort för september. Fick 2 wands i Pagan leken.

Ser en kvinna på kortet som har packat sin ryggsäck och är på väg framåt i livet. Och vad jag vet ska jag inte ut och resa. Så då bör det vara att jag går andligt framåt och att jag släpper all gammal skit..

Så det ser ju ut som om denne månad kommer att vara givande för mig.. Ni som har pagan leken. Har jag tolkat kortet rätt Funderar

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-09-01 17:14 #4 av: Pagan

Det tycker jag låter riktigt sol. Hon har packat och är på väg, vet vart hon är på väg och förlitar sig till sig själv. Planeringen ligger bakom och nu är det bara att agera i rätt riktning, d.v.s. framåt.

Anmäl
2013-09-01 23:28 #5 av: Tarotstollan

# 2. Fridelfina, vilken lek är det du använder?

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-09-02 18:59 #6 av: Pagan

Jag fick Prästinnan och Eremiten. Känns som om de båda vill säga mig att jag ska ta det lugnt, inte rusa in i saker, inte ta förhastade beslut eller spontant agera.


Anmäl
2013-09-02 19:46 #7 av: fridelfina

Tarotstollan, har för mig att du också gillar den - Jolandas!

Sol, du verkar ha en spännande månad framför dig, ut på upptäcktsfärd liksom!

Pagan, precis, du ska nog bara betrakta och se på vad som än händer och lita/lyssna på din intuition!

   
Anmäl
2013-09-02 20:12 #8 av: Tarotstollan

#7. Ja, du kanske har sagt det innan att det är Jolandas lek men jag kände inte igen kortet i din beskrivning, så det var därför jag frågade! Fick en annan bild framför mig av det du skrev! Sen när jag ser kortet så stämmer ju din beskrivning exakt!
Kärringen börjar bli gammal! Det märks att jag inte har studerat korten så ingående! Jag tittar bara på dem noga om de kommer upp i en läggning eller dagens kort.

Ja, jag gillar Jolanda leken mycket!Tummen upp

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-09-30 17:30 #9 av: [Sol69]

Sitter nu och tänker att septembers kort stämmer väldigt bra. jag har ju tagit över druid och shaman med Ljuskristallen och Agneta. och släppt det gamla och börjat gå vidare..

Men gud va kul de är att de stämde Skrattar

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-09-30 19:06 #10 av: Tarotstollan

Har svårt att se vad Magikern hade att visa mig denna månaden med tanke på det som hände.Ledsen
Lite trixande med datum har det ju varit med olika aktiviteter inplanerade, men inte 17 var det det jag behövde fokusera på tycker jag!


 

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-09-30 20:37 #11 av: fridelfina

Haha, ja, vi sitter fortfarande med ryggen mot varandra och funderar.... Skrattar Pratar i nattmössan Ska man väl egentligen inte vara så glad över, men kortet stämde....

Ska bli intressant att se vad oktober har tänkt sig? Men jag är inte i stånd att ta ett kort idag så det får bli en annan dag!

   
Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.