Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

31 Augusti

2013-08-31 09:06 #0 av: [Sol69]

God morgon..

Vill bara önska er en trevlig lördag och hoppas ni har massor med roliga saker att göra idag..

Jag ska åka och besöka en annan i fokus medlem som jag brukar träffa privat.. 

Återkommer i kväll och ha de gööt Kramas

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-08-31 12:18 #1 av: Pagan

Godmorgon Sol

Hoppas du får en skön lördag. Själv har jag inte planerat klart, så dagen är som en öppen bok. Sista sidorna ur boken Magin har jag läst nu på morgonen, så nu gäller det att disciplinera sig och följa anvisningarna resten av livet. Här är det grått och blött, men just nu uppehåll. Tror jag ska filura över korten lite i dag och se vilka som kommit upp flest gånger i augusti och avrunda lite. Sedan kanske fråga pendeln om hjälp med septembers kort. Men just nu slappar jag vidare och dricker mera kaffeGlad

Anmäl
2013-08-31 13:20 #2 av: Amandla

Jag trodde jag skulle träffa min kontaktperson idag, men när jag ringde lät hon förvånad (jag vet att vi bestämde att ses idag) och ville bara vara hemma och vila. Okej, för min del låter det som en bra deal Coolhar lite att pyssla med. 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-08-31 21:45 #3 av: Tarotstollan

Inget särskilt idag. Har städat fågelburar. Tittar på "Morden i Midsomer" och också gjort i ordning en sallad som jag strax skall börja avnjuta.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.